30 de Decembre de 2020

EN L'ESTAT LLAVOR

EN L'ESTAT LLAVOR

Una llavor és un embrió que conté un nucli intern de nutrients i  es protegeix de l'exterior mitjançant una sèrie de capes que l'envolten. 
 
Es viu en un estat de latència.  A  l'espera d'unes condicions externes que afavoreixin  la germinació de tota la potencialitat que tanca i que de vegades s’atròfia, romanent en un estat dorment. 
 
M'he inspirat en l'estat llavor per exemplificar la dificultat que per a algunes persones representa el món relacional. 
 
És un estat en el qual  no és possible poder relacionar-se  perquè encara no ets. Així que primer has de ser cap a dins, per poder ser cap a fora, ... i això vindrà després. 
 
Perquè relacionar-se és una experiència exploratòria que es dóna entre dues individualitats que estan disposades a permetre que l'espai personal sigui explorat: l'altre, tu i la relació que es comparteix. 
 
Si t'identifiques amb l'estat llavor pot ser pots preguntar-te què seria diferent a com et vius ara si decidissis germinar, o què faries que no fas encara. 
 
A vegades una cosa que sembla a priori fàcil es converteix en tota una proesa que requereix d'un gran desafiament i haver desenvolupat una xarxa de seguretat, el reconeixement i la validació  dels teus propis límits quan estàs en relació. 
 

Blog

Donar temps i espai en el aquí i el ara representa la transformació.Altres articles

10 d'Agost de 2020

AMB SUOR I TINTA NEGRA


27 d'Octubre de 2020

ACOMPANYAMENT ##


Juli Garreta, 3, entresòl, 17002 Girona | 972 093 304 | 665 84 76 55 | evoca.cs@gmail.com