Centre de
psicoteràpia

"En les runes es troben els tresors..."

evoca
S’ofereix un espai integral de psicoteràpia, perquè es fan servir diferents enfocaments teòrics els quals optimitzen i afavoreixen una intervenció personalitzada.

Perquè atendre a la dimensió psicològica de l'esser humà suposa entendre el seu món emocional i requereix un context d'escolta, respecte, reflexió i anàlisi sistematitzat i rigorós a la fi d'assolir objectius.

La fita, que la persona pugui descobrir en companyia tot el seu potencial, identificant i posant en valor els recursos existents i també les mancances la qual cosa guiarà la intervenció.

Novetats

5 de Març de 2023

VERMELLS DE VERGONYA

VERMELLS DE VERGONYA

El pudor vol dir que intentem evitar el que volem i ens sentim avergonyits de voler el que intentem evitar. LA IGNORÀNCIA -Milà Kundera-

Segueix llegint

2 d'Agost de 2022

EL FASTIGÓS DE NO SER

EL FASTIGÓS DE NO SER

......seguir lleguint en el blog.

Segueix llegint

1 d'Agost de 2022

INTERVENCIÓ ON-LINE

INTERVENCIÓ ON-LINE

Perquè la pantalla ha deixat de ser un obstacle oferim sessions on-line.  Primera sessió 90’: conceptualització de  la dificultat o problema objectiu de la intervenció....

Segueix llegint

Parlem

Si necessites informació, orientació o assessorament, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant trucada telefónica o deixa'ns les teves dades, ens possaren en contacte amb tu.

Atenció mitjançant cita prèvia.

De dilluns a dijous de: 8:30h a 20:00h
Concertar cita prèvia

Juli Garreta, 3, entresòl, 17002 Girona | 972 093 304 | 665 84 76 55 | evoca.cs@gmail.com