Centre de
psicoteràpia

"En les runes es troben els tresors..."

evoca es caracteritza per oferir un espai integral de psicoteràpia, perquè es fan servir diferents enfocaments teòrics els quals optimitzen i afavoreixen una intervenció personalitzada.

Perquè sabem que atendre a la dimensió psicològica de l'esser humà suposa entendre el seu món emocional i requereix un context d'escolta, respecte, reflexió i l'anàlisi sistematitzat i rigorós a la fí d'assolir objectius.

La fita, que la persona pugui descobrir en companyia tot el seu potencial, identificant i posant en valor els recursos existents i també les mancances la qual cosa guiarà la intervenció.

Novetats

17 de Juny de 2020

HEM TORNAT...

HEM TORNAT...

Mantenint el record, el reconeixement i la consciència. Com a manera d'honrar aquesta experiència viscuda.

Segueix llegint

19 d'Octubre de 2019

LA TERÀPIA SENSORIOMOTRIZ, UN ENFOCAMENT SEGUR

LA TERÀPIA SENSORIOMOTRIZ, UN ENFOCAMENT SEGUR

Va ser desenvolupada en la dècada de 1980 per Pat Odgen, fundadora del Sensorimotor Psychotherapy Institute, el qual també dirigeix. El model recull les aportacions del mètode Hakomi, el qual...

Segueix llegint

29 de Decembre de 2018

ESPAI VIU

ESPAI VIU

Encetem l’any amb una nova proposta, oferim  participar en sessions de teràpia de grup un cop al mes.  Especialment per a persones que es troben en procés terapèutic o en...

Segueix llegint

Parlem

Si necessites informació, orientació o assessorament, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant trucada telefónica o deixa'ns les teves dades, ens possaren en contacte amb tu.

Atenció mitjançant cita prèvia.

De dilluns a dijous de: 8:30h a 20:00h
Concertar cita prèvia

Juli Garreta, 3, entresòl, 17002 Girona | 972 093 304 | 665 84 76 55 | evoca.cs@gmail.com