Intervenim des d'un enfocament integral

Per a la qual cosa fem servir models i metodologies avalades pels darrers avanços en neurobiologia, els quals contemplen la integració de la ment i el cos com un procés gradual i element indispensable dels tractaments vers la recerca del benestar psicològic.

Teràpia sensoriomotor:

- Tractament d'experiències atuïdores.
- Desenvolupament traumàtic.

Reparació del sistema vincular afectiu.
Intervenció des del model IFS (sistemes familiars interns).
Tècniques de la teràpia Bioenergètica.
Els principis i els mètode de la teràpia Integrativa i Hakomi.

Com és la metodologia

Abordem les demandes terapèutiques mitjançant l'aproximació successiva al nucli del conflicte, des d'una vessant personalitzada i el seu objectiu, assolir un nivell de seguretat dins de l'espai terapèutic, la qual cosa és necessària i indispensable per accedir i aprofundir al món intern.

Una primera aproximació, en la qual s'elabora el mapa de la intervenció, per a la qual cosa necessitarem una avaluació qualitativa i quantitativa. Una devolutiva sobre les causes de la dificultat o problema i la manera en la qual s'abordarà.

El següent pas s'adreça a enfortir a la persona mitjançant el desenvolupament de recursos o habilitats per a l'afrontament del problema i la seva simptomatologia.

L'última fase segueix l'objectiu de processar per a transformar i facilitar l'integració, la qual cosa permet que l'organisme s'alliberi i recuperi el nivell d'energia necessària per a l'afrontament de la vida.

Serveis que oferim

Psicoteràpia per adults i adolescents.

Psicoteràpia de parella:

- Per objectius: sobre un dificultat o problema que requereix solució.
- Per procés obert: quelcom dels membres que interfereixen en la relació.

La parella demana ajuda per motius diversos i complexos, a vegades són evidents per ambdues parts i d’altres no es pot identificar l’origen del malestar o deteriorament que viu la relació.

En aquest sentit, l'espai terapèutic ofereix l'oportunitat de revisar patrons relacionals que conflueixen dins la relació, l'expressió dels afectes, la resolució dels conflictes, la gestió del desig i la sexualitat.

A vegades els objectius representen portar a terme una separació amb respecte i dignitat.

Procés personal per a professionals.

Teràpia de grup.

Recomanable per aquelles persones que desenvolupen una teràpia individual. Representa un espai on poden endur a la practicar, nous recursos o habilitats apreses en l'espai individual a la fi d'acabar de resoldre patrons relacionals.

Consultoria de casos.

Per a professionals que necessiten desenvolupar algun tipus de habilitats en la intervenció, dubtes i l'estancament en casos complicats.

Parlem

Si necessites informació, orientació o assessorament, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant trucada telefónica o deixa'ns les teves dades, ens possaren en contacte amb tu.

Atenció mitjançant cita prèvia.

De dilluns a dijous de: 8:30h a 20:00h
Concertar cita prèvia

Juli Garreta, 3, entresòl, 17002 Girona | 972 093 304 | 665 84 76 55 | evoca.cs@gmail.com