13 de Novembre de 2019

LA LLIBERTAT DE PODER TRIAR ÉS EL FINAL DEL SOFRIMENT

LA LLIBERTAT DE PODER TRIAR ÉS EL FINAL DEL SOFRIMENTÉs un compromís amb tu i implica responsabilitat. A vegades no és tasca fàcil, necessita el seu temps per a saber què queda pendent del vell i deixar pas al nou. 

Calma saber-ho perquè  es pot  traduir en una crisis. 

És el que passa sovint, quan vols posar fi a  una relació. Tens clar  que és la millor de les solucions perquè s’ha  acabat l'amor, les condicions són insostenibles perquè impera el sofriment, o és un risc per a la salut física o psicològica.

Saps què has de fer, has desenvolupat un plan versemblant  per explicar-te que tot anirà bé, i malgrat això no pots avançar en la decisió.

Fins i tot t’expliques  que ets dependent de la relació. 

Sovint, a més a més  de temps necessites acompanyament per  a poder treballar el compromís i la responsabilitat vers tu mateix/a.

Perquè tota història ha tingut  un inici i el que he comprovat en la intervenció amb aquest tipus de demandes és que quan estàs a punt de ... comences a connectar amb els bons moments i  t’inunda  la tristesa i el dubte de la pèrdua de que va ser. 

I  es ququan estàs a punt d'obrir la porta cap a la llibertat de poder triar no saps què fer, si aliar-te amb les teves cames i córrer, o aturar-te i tancar-la de nou ... resignar-te. 
 
Tal com va dir  Honoré de Balzac: “La resignació és un suïcidi quotidià”. 
 

 

Blog

Donar temps i espai en el aquí i el ara representa la transformació.Articles relacionats

14 de Maig de 2023

EL PODER DE LA REPETICIÓ


14 d'Agost de 2022

EL NUS DEL VINCLE

11 d'Abril de 2021

DES DEL DOL...


Juli Garreta, 3, entresòl, 17002 Girona | 972 093 304 | 665 84 76 55 | evoca.cs@gmail.com